Homlokzat

A Cembrit szálcementből készült homlokzati burkolólapjai ideálisak a szellőztetett, könnyű szerkezetű homlokzatokhoz, beleértve a teljes homlokzati alkalmazásokat mind nagyszabású és kisebb projektekben. A lapok rugalmassága lehetővé teszi az eresz alsó felületén, a párkányon, erkélyeken és további területeken való alkalmazást.

Fedezze fel homlokzati termékeink széles skáláját

Tetőfedés

A Cembrit számos dekoratív, hosszú életű és karbantartást nem igénylő tetőfedési termékeket kínál. Fedezze fel hullámpaláink és síkpaláink széles skáláját.

Fedezze fel tetőfedési termékeink széles skáláját

Belső burkolatok

A Cembrit termékek széles skáláját kínálja belső burkolásokhoz, amelyek speciális tualjdonságok tekintetében, mint pl: szín, felület, nedvesség-, hang-és tűzvédelem is megfelelnek.

Fedezze fel belső burkolólapjaink széles skáláját

Funkcionális építési lapok

A külső burkolásokhoz a Cembrit termékek és megoldások széles variációját kínálja, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy egyedülálló és kreatív környezetet tudjon alkotni.

Fedezze fel funkcionális építési lapjaink széles skáláját

Tájékoztasson a fejleményekről

Hírlevélre való feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot. Legyen naprakész partnereink híreiről.

A Cembrit hírlevelére való feliratkozással elfogadom, hogy havonta akár két e-mailben részesüljek speciális ajánlatokkal, eseménymeghívókkal vagy általános hírekkel.Fedezze fel a Cembrit Univerzumot

A Cembrit termékeivel szabadjára engedheti kreativitását- csupán a képzelőerő a határ.

With our corporate brochure we invite you to delve into our universe and explore the countless possibilities to get creative with Cembrit facade products and solutions. We have collected the best from large and small scale projects for exterior and interior cladding as well as roofing applications in many different designs and styles. Have a look, and be inspired.

Download Brochure