Cembrit Multi Force

A Cembrit Multi Force funcionális építési lapok szuper tartósak különösen erős felületi hatások esetén. Vannak olyan épületek, ahol a könnyűszerkezetű falakat és a mennyezeti elemeket különösen erős hatások érik. A lapok felülete ellenáll a nedvességnek, ütéseknek és hasonlóan erős hatásoknak. Az építési területen könnyen kezelhetőek, méretre vághatóak. A lapokat könnyű festeni, vagy más bevonatokkal is ellátni, ezáltal könnyen tisztíthatóak. A gipszkarton lapokkal ellentétben hangszigetelők és tűzállóak, ellenállnak a penészedésnek és korhadásnak is, élettartamuk tulajdonságaiknak köszönhetően nagyon hosszú.

Tájékoztasson a fejleményekről

Hírlevélre való feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot. Legyen naprakész partnereink híreiről.

A Cembrit hírlevelére való feliratkozással elfogadom, hogy havonta akár két e-mailben részesüljek speciális ajánlatokkal, eseménymeghívókkal vagy általános hírekkel.Fedezze fel a Cembrit Univerzumot

A Cembrit termékeivel szabadjára engedheti kreativitását- csupán a képzelőerő a határ.

With our corporate brochure we invite you to delve into our universe and explore the countless possibilities to get creative with Cembrit facade products and solutions. We have collected the best from large and small scale projects for exterior and interior cladding as well as roofing applications in many different designs and styles. Have a look, and be inspired.

Download Brochure