Cembrit Construction

A Cembrit Construction szálcement lapok nem kezelt nagy táblás homlokzatburkoló lapok. A nagy keménységű táblák külső és belső felületre egyaránt alkalmazhatóak. Mint minden Cembrit szálcement termék, a homlokzatburkoló is különösen ellenálló termékek, ellenállnak a változó időjárási hatásoknak, a penészedésnek, korhadásnak és tűzállóak. A Cembrit Construction lapok természetes anyagból készültek, és variációk figyelhetők meg az egyes táblákban, valamint a különböző táblák között, egyedi élénk felületet varázsolva a homlokzatnak.

Tájékoztasson a fejleményekről

Hírlevélre való feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot. Legyen naprakész partnereink híreiről.

A Cembrit hírlevelére való feliratkozással elfogadom, hogy havonta akár két e-mailben részesüljek speciális ajánlatokkal, eseménymeghívókkal vagy általános hírekkel.Fedezze fel a Cembrit Univerzumot

A Cembrit termékeivel szabadjára engedheti kreativitását- csupán a képzelőerő a határ.

With our corporate brochure we invite you to delve into our universe and explore the countless possibilities to get creative with Cembrit facade products and solutions. We have collected the best from large and small scale projects for exterior and interior cladding as well as roofing applications in many different designs and styles. Have a look, and be inspired.

Download Brochure