Icon phone
Icon e-mail
0

Homlokzat

Cembrit Patina Inline

A Cembrit Patina Inline a Patina dizájnvonal legújabb tagja, és ugyanazokkal a prémium minőségekkel rendelkezik, mint a Cembrit Patina Original és a Cembrit Patina Rough – színes táblán keresztül, nem éghető természetben, így tűzbiztonságot kínál az embereknek és az eszközöknek, valamint alacsony javítási és karbantartási igény.

Cembrit Patina Original

A Cembrit Patina Original felületén finom csiszolási vonalak találhatók. Íme egy homlokzati tábla, amely lehet szabványos, de sokkal több, mint a szokásos.

A Cembrit Patina Original időtlen színekben kapható – fejlődik és megváltoztatja épületének megjelenését. Ezek a homlokzati táblák idővel gyönyörűen patinásodnak, esztétikus megjelenést kölcsönözve az épületnek, néhány egyedi és finom felületi variációval.

A Cembrit Patina Original összekapcsolja a teljesítményt a modern, sokoldalú megjelenéssel. Abban az időben, amikor mindenki a hitelességet és a természetes megjelenést keresi, a Cembrit Patina Original tökéletes választás az Ön épületéhez.

Cembrit Cover

A Cembrit Cover gazdag színválasztéka lehetőséget ad a kreativitásra. A lapokat acryl vízbázisú takaró festéssel látták el a sima és egységes megjelenés érdekében. Számos területen alkalmazhatóak és nem érzékenyek az ütésekre és minimális utólagos karbantartást igényelnek. Cembrit Cover lapokhoz számos kiegészítőt kínálunk, amelyek megkönnyítik a szerelést, megnövelik az élettartamot és dekoratívabb megjelenést biztosítanak.

Cembrit Solid

A Cembrit Solid színcsalád teljes keresztmetszetében színezett homlokzatburkoló táblákat tartalmaz, amelyeket egy további acryl, vízbázisú takaró felületi festéssel láttunk el. A Solid homlokzatburkoló lapok rendkívül ellenállóak a környezeti hatásoknak és minimális az utólagos karbantartási igényük. Ezen túlmenően a teljes keresztmetszetében színezett és felületi védelemmel ellátott lapok alkalmazásával minimalizálhatjuk a karcolásból származó esztétikai hibákat. Az acryl bázisú felületi festés révén lehetővé válik a táblák javító festékkel történő utókezelése is. A Cembrit Solid lapok széles körben alkalmazhatóak, legyen szó irodaházakról, oromfal burkolásáról vagy családi házak modern táblás burkolatáról.

Cembrit Transparent

A Cembrit Transparent homlokzatburkoló táblák az alaplap texturált árnyalatait és természetes tulajdonságait erős átlátszó felső bevonattal ötvözik. A szálcementhez hozzáadott szín kiemeli a szálakat és egyéb alapanyagokat, amelyek a táblák erejét és tartósságát biztosítják. A rendkívül tartós, átlátszó bevonat védi a táblák felszínét, és hosszú élettartamú sima felületet biztosít.