P

Cembrit Patina Inline

P

Cembrit Patina Original

Cembrit Cover

A Cembrit Cover gazdag színválasztéka lehetőséget ad a kreativitásra. A lapokat acryl vízbázisú takaró festéssel látták el a sima és egységes megjelenés érdekében. Számos területen alkalmazhatóak és nem érzékenyek az ütésekre és minimális utólagos karbantartást igényelnek. Cembrit Cover lapokhoz számos kiegészítőt kínálunk, amelyek megkönnyítik a szerelést, megnövelik az élettartamot és dekoratívabb megjelenést biztosítanak.

S

Cembrit Solid

A Cembrit Solid színcsalád teljes keresztmetszetében színezett homlokzatburkoló táblákat tartalmaz, amelyeket egy további acryl, vízbázisú takaró felületi festéssel láttunk el. A Solid homlokzatburkoló lapok rendkívül ellenállóak a környezeti hatásoknak és minimális az utólagos karbantartási igényük. Ezen túlmenően a teljes keresztmetszetében színezett és felületi védelemmel ellátott lapok alkalmazásával minimalizálhatjuk a karcolásból származó esztétikai hibákat. Az acryl bázisú felületi festés révén lehetővé válik a táblák javító festékkel történő utókezelése is. A  Cembrit Solid lapok széles körben alkalmazhatóak, legyen szó irodaházakról, oromfal burkolásáról vagy családi házak modern táblás burkolatáról.

T

Cembrit Transparent

A Cembrit Transparent homlokzatburkoló táblák az alaplap texturált árnyalatait és természetes tulajdonságait erős átlátszó felső bevonattal ötvözik. A szálcementhez hozzáadott szín kiemeli a szálakat és egyéb alapanyagokat, amelyek a táblák erejét és tartósságát biztosítják. A rendkívül tartós, átlátszó bevonat védi a táblák felszínét, és hosszú élettartamú sima felületet biztosít.

Tájékoztasson a fejleményekről

Hírlevélre való feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot. Legyen naprakész partnereink híreiről.

A Cembrit hírlevelére való feliratkozással elfogadom, hogy havonta akár két e-mailben részesüljek speciális ajánlatokkal, eseménymeghívókkal vagy általános hírekkel.Fedezze fel a Cembrit Univerzumot

A Cembrit termékeivel szabadjára engedheti kreativitását- csupán a képzelőerő a határ.

With our corporate brochure we invite you to delve into our universe and explore the countless possibilities to get creative with Cembrit facade products and solutions. We have collected the best from large and small scale projects for exterior and interior cladding as well as roofing applications in many different designs and styles. Have a look, and be inspired.

Download Brochure