Cembrit Hullámpalák

A Cembrit szálcementből készült hullámpalái a legmodernebb technológiával készültek. Lakóházakohoz, valamint mezőgazdasági és ipari épületekhez is használhatók. A hullámpalákat szintetikus és cellulóz szálakkal kikevert Portland cementből készítik erősítő csíkokkal megerősítve a legmagasabb európai szabványok szerint. A Cembrit hullámpalák különböző profilokban, méretekben és színekben kaphatók, és némely típushoz megerősítő szalagokat, derékszögű sarkokat és előre kilyukasztott lyukakat kínálunk. A palákhoz széles választékú szálcement kiegészítőket is kínálunk.

További információért forduljon a helyi kereskedőhöz.

Cembrit Síkpalák

A Cembrit szálcementből készült síkpaláit nem-azbeszttartalmú, szintetikus és cellulóz szálakkal kikevert Portland cementből készítik. A síkpalákat a gyártás során pigmentálják és kompresszálják. A termékek felső felületét és széleit egy jó minőségű, félig matt akril bevonattal látták el, míg a a termékek hátoldalát egy színezett vagy átlátszó, nagyteljesítményű kötőanyaggal látták el. A palák sima vagy strukturált felülete nem-kezelt vagy kezelt szélekkel jár. A Cembrit síkpalák különböző méretekben és színekben kaphatók. A palákhoz széles választékú szálcement kiegészítőket is kínálunk.

További információért forduljon a helyi kereskedőhöz.

Tájékoztasson a fejleményekről

Hírlevélre való feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot. Legyen naprakész partnereink híreiről.

A Cembrit hírlevelére való feliratkozással elfogadom, hogy havonta akár két e-mailben részesüljek speciális ajánlatokkal, eseménymeghívókkal vagy általános hírekkel.Fedezze fel a Cembrit Univerzumot

A Cembrit termékeivel szabadjára engedheti kreativitását- csupán a képzelőerő a határ.

With our corporate brochure we invite you to delve into our universe and explore the countless possibilities to get creative with Cembrit facade products and solutions. We have collected the best from large and small scale projects for exterior and interior cladding as well as roofing applications in many different designs and styles. Have a look, and be inspired.

Download Brochure